Over mij

Mijn naam is Petra van Moorsel.

Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 1998 ben ik afgestudeerd als Psycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Na het afronden van deze studie ben ik bij de GGZ Breburg gaan werken, waar ik tot 2019 heb gewerkt. Binnen de GGZ heb ik me verder ontwikkeld tot GZ psycholoog, Psychotherapeut, Cognitief gedragstherapeut en Schematherapeut. Verder ben ik gespecialiseerd in onder andere EMDR  en ACT. Ik heb veel ervaring in het werken met mensen met diverse problemen, zowel individueel als in groepen.

In de afgelopen jaren heb ik met interesse en plezier gewerkt met en geleerd over diverse problematieken en behandelmethoden. Naast mijn kennis, werk ik vanuit mijn hart. Mijn begeleiding richt zich er op inzicht en verdieping te bieden aan degene die hulp zoekt, zodat beweging op gang komt, vastzittende patronen los gemaakt worden en dat mijn cliënten zelf met geleerde vaardigheden verder kunnen in het leven.

In de behandeling vind ik het belangrijk dat de ander zich veilig en vertrouwd voelt, zich gezien en begrepen voelt en we samen een mooi proces kunnen doorlopen. In dit proces wil ik de behandeling zo goed mogelijk afstemmen op de persoon. Sinds maart 2019 heb ik mijn eigen praktijk, waarin ik behandeling kan vormgeven op een persoonlijke en authentieke manier.

Registraties

BIG-registratienummer GZ – 79036875725

BIG-registratienummer PT – 99036875716

AGB praktijk – 94064798

AGB behandelaar – 94016016

Kamer van Koophandel – 73126411

Lidmaatschappen

Neem contact op

Klik op onderstaande knop om contact op te nemen.