Behandelproces

Door verschillende therapiestromingen op maat bij jou toe te passen in de behandeling, stem ik af op wat zich aandient of passend lijkt. Ik ben daarbij creatief in mijn aanpak en integreer verschillende psychotherapeutische technieken.

Nadat je het contactformulier op deze website invult, neem ik contact met je op. Eerst hebben we een korte telefonisch contact om planning en verwachting te bespreken. Na een eventuele wachtperiode plannen we de intake. In dit gesprek brengen we jouw klachten, problemen en achtergrondinformatie in kaart. 

Ik maak een behandelplan na de eerste paar gesprekken. Dit behandelplan bespreken we in een adviesgesprek. Aan de hand van het behandelplan gaan we aan de slag. 

Binnen de praktijk bied ik de mogelijkheid aan om online consulten en e-health in te zetten als behandelmogelijkheid.

Om te beoordelen in welke mate de behandeling aansluit en effect heeft, vraag ik je met enige regelmaat ROM-vragenlijsten in te vullen.

De behandelfrequentie vindt in overleg plaats.

We sluiten de behandeling af door verloop van therapie en of de geformuleerde behandeldoelen  te bespreken. Daarnaast stellen we een terugvalpreventieplan op. Eventueel kijken we naar wensen en mogelijkheden voor verwijzing of nazorg.

Neem contact op

Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.