Coaching

Voor wie

Als je vastloopt in je eigen ontwikkelde patronen en daarbij behorende gevoelens en deze graag wil doorbreken of veranderen. Daarnaast kun je ook terecht als je om psychische redenen uitvalt of dreigt uit te vallen op je werk. Ook andere doelen kunnen in onderling overleg binnen een coachingstraject vallen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te overleggen over de mogelijkheden.

Werkwijze

Voor alle soorten coachingstrajecten geldt, dat je bereid wilt zijn om naar je eigen gedrag, gedachten en gevoelens te willen kijken en te reflecteren. Dit heeft als doel om meer in contact met jezelf te komen en vandaar uit weer verder te kunnen. Een coachingstraject wordt in principe aangegaan voor 10 sessies. Het is mogelijk om in onderling overleg het traject te verlengen.

Kosten

De kosten hiervoor zijn €110,27 per gesprek van 60 minuten. Indien je verhinderd bent voor je afspraak dan verzoek ik je deze minstens 24 uur vooraf aan de afspraak te annuleren. Indien de afspraak niet of niet tijdig is afgezegd, wordt een aangepaste rekening ingediend. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn €50 . 

Neem contact op

Klik op onderstaande knop om contact op te nemen.