Van Moorsel Psychotherapie & Psychologie

 

 

 

Voor Wie

Op basis van mijn expertise op verschillende terreinen bied ik o.a. coaching aan voor als je vastloopt in je eigen ontwikkelde patronen en daarbij behorende gevoelens en deze graag wil doorbreken of veranderen. Ook andere doelen kunnen in onderling overleg binnen een coachingstraject vallen. 

Daarnaast bied ik ook coaching aan voor hulpverleners die om psychische redenen uitvallen op het werk of waarbij dat dreigt. Er wordt vooral stil gestaan bij de eigen emoties van de hulpverlener in relatie tot emotionele processen bij cliënten en in behandelteams. 

Als laatste begeleid ik medewerkers die begeleiding willen in het kader van een vitaal emotioneel gezond leven in opdracht werkgevers.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te overleggen over de mogelijkheden voor een coaching. 

Werkwijze

Voor alle soorten coaching geldt, dat je bereid bent naar je eigen gedrag, gedachten en gevoelens te kijken en hierop te reflecteren. Dit heeft als doel om meer in contact met jezelf te komen en vandaar uit verder te kunnen. Een coachingstraject wordt in principe aangegaan voor 10 sessies. Op basis van een eerste gesprek besluiten we samen of we deze serie van 10 gesprekken aangaan. Het is mogelijk om in onderling overleg het traject te verlengen met 5 of 10 gesprekken. 

Kosten

De kosten hiervoor zijn 95 euro per gesprek van 45 minuten.