Over mij

Mijn naam is Petra van Moorsel.

Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 1998 ben ik afgestudeerd als Psycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Na het afronden van deze studie ben ik bij de GGZ Breburg gaan werken, waar ik tot maart 2019 heb gewerkt. Binnen de GGZ heb ik me verder ontwikkeld tot GZ psycholoog, Psychotherapeut, Cognitief gedragstherapeut en Schematherapeut. Verder ben ik gespecialiseerd in onder andere EMDR  en ACT. Ik heb veel ervaring in het werken met mensen met diverse problemen, zowel individueel als in groepen.

In de afgelopen jaren heb ik met interesse en plezier gewerkt met en geleerd over diverse problematieken en behandelmethoden. Naast mijn kennis, werk ik vanuit mijn hart en hoop ik samen met degene die hulp zoekt tot inzicht en verdieping van zichzelf te komen, wat kan helpen om zelf weer verder te kunnen. 

In de behandeling vind ik het belangrijk dat de ander zich  veilig en vertrouwd voelt, zich gezien en begrepen voelt en we samen een mooi proces kunnen doorlopen In dit proces wil ik de behandeling zo goed mogelijk afstemmen op de persoon. Mij werd duidelijk dat ik dit het best kan doen in mijn eigen praktijk. Sinds maart 2019 is die eigen praktijk een feit.

Registraties

BIG-registratienummer GZ – 79036875725

BIG-registratienummer PT – 99036875716

AGB praktijk – 94064798

AGB behandelaar – 94016016

Kamer van Koophandel – 73126411

Lidmaatschappen

Neem contact op

Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.